Каменна минерална вата KR POD CLASSIC, KR POD PLUS и KR POD EXTRA

Каменна минерална вата KR POD CLASSIC, KR POD PLUS и KR POD EXTRA

За разлика от другите видове изолационни материали, каменната минерална вата е единственият материал за изолация, който едновременно осигурява термо, звуко и пожароизолация на сградите.

Изолацията с каменна минерална вата гарантира спестяване на разходи за енергия, така че инвестицията за закупуване и монтаж на изолацията се възвръща само за няколко години, което прави това вложение изключително изгодно!

Прилагайки най-новите технологии в бранша, KnaufInsulation произвежда широка гама първокачествени продукти от каменна минерална вата с разнообразно приложение: гладка покривна изолация, изолация на покриви от смола, външни, вътрешни и преградни стени, подова изолация и др.

Каменната минерална вата на KnaufInsulation е непромокаема, пропускаща пара, издръжлива на химикали и микроорганизми трайна изолация, която ограничава развитието на бактерии и задържането на прах, а освен това може да бъде рециклирана.

Приложение:

  • Knauf Rock KR POD CLASSIC са плоскости лесни за ползване и монтаж, тъй като са леки и лесно се режат до желания размер.

Звукова и топлинна защита на подови конструкции в система на плаващи подови конструкции под армирана замазка, дебелина над 50 мм., за очаквано натоварване до 2 kPa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Knauf Rock KR POD EXTRA са плоскости лесни за ползване и монтаж, тъй като са леки и лесно се режат до желания размер.

Звукова и топлинна защита на подови конструкции в система на плаващи подови конструкции под армирана замазка, при очаквано натоварване до 10 kPa и под суха настилка (напр. плоскости OSB над 22 мм.) при очаквано натоварване до 1,5 kPa.

 

 

  • Knauf Rock KR POD PLUS са плоскости лесни за ползване и монтаж, тъй като са леки и лесно се режат до желания размер.

Звукова и топлинна защита на подови конструкции в система на плаващи подови конструкции