Каменна минерална вата Knauf Rock FKD - S

Каменна минерална вата Knauf Rock FKD - S

За разлика от другите видове изолационни материали, каменната минерална вата е единственият материал за изолация, който едновременно осигурява термо, звуко и пожароизолация на сградите.

Изолацията с каменна минерална вата гарантира спестяване на разходи за енергия, така че инвестицията за закупуване и монтаж на изолацията се възвръща само за няколко години, което прави това вложение изключително изгодно!

Прилагайки най-новите технологии в бранша, KnaufInsulation произвежда широка гама първокачествени продукти от каменна минерална вата с разнообразно приложение: гладка покривна изолация, изолация на покриви от смола, външни, вътрешни и преградни стени, подова изолация и др.

Каменната минерална вата на KnaufInsulation е непромокаема, пропускаща пара, издръжлива на химикали и микроорганизми трайна изолация, която ограничава развитието на бактерии и задържането на прах, а освен това може да бъде рециклирана.

 

Плоскостите от каменна минерална вата Knauf Rock FKD - S са лесни за ползване и монтаж, тъй като лесно се режат до желания размер.

Предимства:

Дава възможност за паропропускливост без повява на конденз върху външните и вътрешните повърхности.
Подсигурява спестяване на топлинна енергия предназначена за отопление на помещенията или да намали излишната топлина в помещенията, които се охлаждат.
Подсигурява устойчивост на обекта към пожар.
Предоставя защита от външния шум.

 

Приложение:

  • Knauf Rock KR FKD - S са плоскости лесни за ползване и монтаж, тъй като са леки и лесно се режат до желания размер.

Топлинна, звукова и противопожарна защита на контактни фасади, и когато е необходима допълнителна изолация на съществуващи обекти без или с недостатъчна топлоизолация.