Каменна минерална вата Knauf Rock KR S, KR SK

Каменна минерална вата Knauf Rock KR S, KR SK

За разлика от другите видове изолационни материали, каменната минерална вата е единственият материал за изолация, който едновременно осигурява термо, звуко и пожароизолация на сградите.

Изолацията с каменна минерална вата гарантира спестяване на разходи за енергия, така че инвестицията за закупуване и монтаж на изолацията се възвръща само за няколко години, което прави това вложение изключително изгодно!

Прилагайки най-новите технологии в бранша, KnaufInsulation произвежда широка гама първокачествени продукти от каменна минерална вата с разнообразно приложение: гладка покривна изолация, изолация на покриви от смола, външни, вътрешни и преградни стени, подова изолация и др.

Каменната минерална вата на KnaufInsulation е непромокаема, пропускаща пара, издръжлива на химикали и микроорганизми трайна изолация, която ограничава развитието на бактерии и задържането на прах, а освен това може да бъде рециклирана.

 

Каменна вата Knauf Rock KR S или KR SK е подходяща за изолация на тавански помещения. За предпазване от пожар, да занижите температурните загуби през зимата и лятото и звукоизолация.

Приложение:

  • Knauf Rock KR S са плоскости лесни за ползване и монтаж, тъй като са леки и лесно се режат до желания размер.

Топлинна, звукова и противопожарна защита на таван към неотопляемо покривно помещение, наклонени покривни конструкции - полагане на плоскостите между скатовете, гредите и като допълнителен изолационен слой под ската, система на окачени тавани, части от конструкцията, където изолацията не се натоварва при натиск

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Приложение:

  • Knauf Rock KR SK са плоскости лесни за ползване и монтаж, тъй като са леки и лесно се режат до желания размер.

Топлинна, звукова и противопожарна защита на наклонени покривни конструкции - полагане на плоскостите между гредите и като допълнителен изолационен слой, таван към неотопляемо покривно помещение, система на окачени тавани, части от конструкция, където изолацията не се натоварва при натиск.