Бързостягащ и съхнещ, висококачествен фугиращ разтвор против ефлоресценция ULTRACOLOR PLUS

Бързостягащ и съхнещ, висококачествен фугиращ разтвор против ефлоресценция ULTRACOLOR PLUS

ULTRACOLOR PLUS


Бързостягащ и съхнещ, висококачествен фугиращ разтвор против ефлоресценция, полимерно модифициран, за фуги от 2 до 20 мм. Водоотблъскващо с DropEffect и технология BioBlock против образуване на мухъл.

Области на приложение:

Фугиране във вътрешни помещения и на открито на подове и стени от всякакви керамични плочки (двойно изпечени, еднократно изпечени, клинкер, порцеланови плочи и др.), теракота, материали от камък и мраморна мозайка. Осигурява напълно еднороден цвят, не позволява образуване на повърхностна ефлоресценция, съхне бързо и затова подовите и стенните настилки са готови за експлоатация много бързо.

Технологията BioBlock, вложена в този продукт пречи на образуването и размножаването на плесени и мухъл по повърхността на фугиращия разтвор във влажна среда. Също така, употребата на специални хидрофобни добавки (технология DropEffect) придава на разтворите водоотблъскващи свойства, като ги прави по-малко податливи на замърсяване и с голяма дълготрайност.

Много подходящ за фугиране на външни фасади, балкони, тераси, плувни басейни, бани и кухни. Изключително подходящ за фугиране на подове в супермаркети, сервизни помещения по магистрали, ресторанти, летища и др.

 

Технически данни:

Годност след смесване: 20-25 минути.

Време за изчакване преди крайно обработване: 15-30 минути.

Готово за стъпване: около 3 часа.

Готово за експлоатация: след 24 часа (48 часа за резервоари и плувни басейни). Цветове: 26.

Нанасяне: мистрия с гъба  или гумен валяк.

Крайно обработване: гъба или уред

EMICODE: EC1 – изключително ниско ниво на емисии.

Съхранение: 24 месеца (торби по 5 кг и 1 кг).

 

Разходна норма

В зависимост от размера на фугата.

 

Опаковка

Кутии 4х5 кг и 9х1 кг в зависимост от размера.