Звукоизолация за стени Серия Mineral 40 RB

Звукоизолация за стени Серия Mineral 40 RB

Mineral line

 

 


Топло и звукоизолация за стени

Акустични и топлоизолационни панели произведени от минерална каменна вата  с различни плътнос и дебелина. Тези панели са идеални за топлинна и акустична изолация с висока пожароустойчивост. Различните комбинации включващи каучуков панел и плоскости от гипсокартон, правят новата серия перфектна за реновация на съществуващи стени.

 

Описание на продукта:

Mineral Line е гама от продукти изработени от минерална каменна вата. Панелите са леки и лесни за сух монтаж. Иделни за предодвратяване на топлинния поток и са отличен топлинен изолатор. Mineral Line осигурява висока звукоизолация, абсорбиране на шума и намалява разпространението на звуковите вълни. Продукта се предлага в различни плътност и дебелина и е перфектен за топло и звукоизолация на съществуващи или нови щендерни стени. Може да се използва за пожарозащита при стени и тавани.

Серията Мineral Line e част от нашето семейство каучукови продукти, създадени по екосъобразна технология и производствени процеси, които позволяват използването на повече от 92% от рециклирани и /или преработени материали. Тази серия допринася достигането на точка на стандарт в системата LEED® в кодовата сфера на MR 1-1.1-1.2-2-3-4-5. 


 

Сфери на приложение:

  • звукоизолация на стени и тавани
  • топлоизолация на стени и тавани
  • пожарозащита на стени и тавани