Винилови подови настилки Virag - Evolution Traffic Industry & Trade

Винилови подови настилки Virag - Evolution Traffic Industry & Trade

Винилови подови настилки - TRAFFIC

Колекция за индустриални и търговски площи.

Дебелина: от 6,3 - 7,6 мм.

Размери: 500 х 500 мм.

Тегло: 8 - 8,80 кг. / м2

Колекция Traffic съдържа две линии от продукти, Индустриален Evolution Traffic и Търговски Evolution Traffic, и двата съдържат винилови самополагащи се подове от хомогенна смес от нерециклирано винилово PVC, пластификатори, неорганични добавки, оцветяващи пигменти и инертен минерален заряд. Произведен от машини, оформящи шаблони, с повърхност „частично издадена релефна повърхност” от ефекта „портокалова кора” или във вид „плоча”, двете колекции се различават по типа съединяване.  Индустриалният Evolution Traffic има открити сглобки, докато Търговският Evolution Traffic има скрити сглобки с откос около периметъра на подовата настилка; И двете колекции са предназначени за площи, подложени на тежък трафик и среда, която е незащитена от проникване на влага. Индустриалната версия също така позволява преход на четириколесни мотокари с тегло плюс товар не повече от 4000 кг., който трябва да бъде снабден с гумени колела с подходящо сечение.

Поставяне

Лесен и бърз за полагане, Индустриалният Evolution Traffic и Търговският Evolution Traffic могат да бъдат монтирани на всякакъв вид твърда повърхност след лека или без подготовка. Тези системи подобряват качеството на слабите, износените, изложените на влага подове, стига те да са правилно изравнени. Тази подова система се поставя като плаващ под върху съществуваща настилка посредством специален механизъм на сглобяване, който прави инсталацията много лесна. Специални инструменти не са нужни: единствено дървен или гумен чук, ножовка и инструмент за маркиране на линии. Препоръчително е да се започне поставянето от центъра на площта, движейки се навън и следвайки една кръгообразна траектория.

Веднъж когато подът е завършен, мястото на съединението ще бъде видимо във „Индустриалната” версия, докато то напълно ще изчезне във вариант „Търговска” .

Колекция Traffic Антистатичен и Кондуктивен

Колекция Traffic е произведена и във версия с антистатични  и кондуктивни качества. Тя е специално създадена за всички онези площи, които имат нужда от подова настилка, предпазваща от натрупване на статична електроенергия и които са склонни към механично триене.

Описание

Самополагаща и закопчаваща се винилова подова настилка създадена от хомогенна смес от нерециклирано винилово PVC, пластификатори, неорганични добавки, оцветяващи пигменти и инертен минерален заряд. Тази настилка предотвратява  хлъзгането и е произведена от машини, оформящи шаблони, с повърхност „частично издадена релефна повърхност” от ефекта „портокалова кора” и с довършителен вид „плоча”.

Подовата настилка може да се използва веднага след полагането ѝ. Не почиствайте с разредители като терпентин, ацетон и др.

Модели - Индустриални:

Модели - Търговски: