VIAPOL BREIGLASS - Битумна хидроизолация -0°С APP

VIAPOL BREIGLASS - Битумна хидроизолация -0°С APP

VIAPOL BREIGLASS представлява най - технологичното решение в сферата на газопламъчните мембрани, която е на разположение за ставащия все по-взискателен строителен пазар. По време на разработването и производствения процес, Vetroasfalto е помислил за важните характеристики, от които се нуждае крайния клиент, за да предложи тази висококачествена и издръжлива хидроизолациона мембрана.

VIAPOL BREIGLASS

е произведена от специален компонент, на базата на дестилиран битум, наситен със специални полимери, който предават висока еластичност. Предимствата на това съчетание е получаването на мембрана с добра якост на опън при ниски температури и забележителна здравина. Освен това мембраната е лесна за полагане, поради лесната си точка на омекотяване, притежава добра еластична възвращаемост и е устойчива на фотохимични и топлинни разрушения – стареене при липсата на защита на горната повърхност. Затова е възможно Viapol Breiglass да се използва безопасно при почти всички видове плоски покриви, като продукта ще ви осигури години първокласно представяне с добавените лесни за употреба характеристики, свързани с пласто - еластомерната газопламъчна система.

АРМИРОВКА

Армировка за Viapol Breiglass : 180 гр тъкан от нетъкан високо качествен полиестер, стабилизиран с надлъжни стъклени фибри. Армировката, която се използва в   пласто - еластомерната битумна мембрана Viapol Breiglass, представлява най - напредналата технология, която съществува днес. Опциите, който предлага, покриват необходимите технологични нива, изисквани за да задоволят нуждите за хидроизолациона система. Най-важните ползи от армировката, използвана в Viapol Breiglass могат да бъдат описани така:

- Пълна съвместимост на компонентите

- Отлично запазване на размерите (без свиване)

- Висока якост на срязване и добра форма

- Липса на разслояване

- Отлични импрегниращи характеристики

КОМПОНЕНТ

Битумно - полимерният компонент, който включва слой армировка е резултат от специфична и последователна химическа формулировка, както и последователно тестване и мониторниг на суровините, които се използват. Този строг производствен контрол, спомага да се гарантира последователно и постоянно качество на материала. Удължението от над 100 % и неговата високата еластичност доказват забележителните качества на компонента.

ОБЛАСТ НА ПРИЛОЖЕНИЕ

Viapol Breiglass може да се използва като еднопластова и двупластова хидроизолационна мембрана при:

- различни по вид покриви- с изолация или не;

- покриви с дървена основа, бетон или асфалт;

-  сводести покриви, наклонени покриви, навеси.

- покривни тераси

- хидроизолация на основи и фундаменти

 

ФИНАЛНИ ПОКРИТИЯ:

 


Продуктите са 100 % произведени в Италия и имат 10 години гаранция от производителя.

 

 

 

За количества и специални цени за Вашите проекти се свържете с наш сътрудник !