VIAPOL PONTI - Битумна хидроизолация за мостове, пътни мостове

VIAPOL PONTI - Битумна хидроизолация за мостове, пътни мостове

VIAPOL PONTI представлява най-технологичното решение в сферата на газопламъчните мембрани, която е на разположение за ставащия все по-взискателен строителен пазар. По време на разработването и производствения процес, Vetroasfalto е помислил за важните характеристики, от които се нуждае крайния клиент, за да приложи тази високо качествена и издръжлива хидроизолационна мембрана.

VIAPOL PONTI

е произведена от специален компонент, на базата на дестилиран битум, наситен с специални полимери, които придават висока еластичност. Предимствата на това съчетание е получаването на мембрана с добра якост на опън при ниски температури и забележителна здравина. Освен това мембраната е лесна за полагане, поради лесната си точка на омекотяване, притежава добра еластична възвращаемост и е устойчива на фотохимични и топлинни разрушения – стареене при липсата на защита на горната повърхнина.

АРМИРОВКА

Армировка за Viapol PONTI :  тъкан от нетъкан високо качествен полиестер, стабилизиран с надлъжни стъклени фибри. Армировката, която се използва в   пласто-еластомерната битумна мембрана Viapol PONTI, представлява най-напредналата технология, която съществува днес. Опциите, който предлага, покриват необходимите технологични нива, изисквани за да задоволят нуждите от хидроизолационна система. Най-важните ползи от армировката, използвана в Viapol PONTI могат да бъдат описани така:

- Пълна съвместимост на компонентите

- Отлично запазване на размерите (без свиване)

- Висока якост на срязване и добра форма

- Липса на разслояване

- Отлични импрегниращи характеристики

- Висока топлоустойчивост

- Отлична адхезия

- Висока устойчивост на натоварен трафик

- Максимална дебелина за еднопластово полагане

КОМПОНЕНТ

Битумно-полимерният компонент, който включва слоя армировка е резултат от специфична и последователна химическа формулировка, както и последователно тестване и мониторниг на суровините, който се използват. Този строг производствен контрол, спомага да се гарантира постоянно качество на материала. Удължението от над 100 % и неговата висока еластичност доказват забележителните качества на компонента.

ОБЛАСТ НА ПРИЛОЖЕНИЕ

Viapol PONTI може да се използва като хидроизолационна мембрана на различни по вид пътни мостове.

 

ФИНАЛНИ ПОКРИТИЯ

 

Продуктите са 100 % произведени в Италия и имат 10 години гаранция от производителя.

 

За количества и специални цени за Вашите проекти се свържете с наш сътрудник !