VIAPOL POLIQUATTRO - Битумна хидроизолация -5°C APP

VIAPOL POLIQUATTRO - Битумна хидроизолация  -5°C APP

 

VIAPOL POLIQUATTRO представлява най-технологичното решение в сферата на газопламъчните мембрани, която е на разположение за ставащия все по-взискателен строителен пазар. По време на разработването и производствения процес, Vetroasfalto е помислил за важните характеристики, от които се нуждае крайния клиент, за да приложи тази високо качествена и издръжлива хидроизолационна мембрана.

 

VIAPOL POLIQUATTRO

е произведена от специален компонент, на базата на дестилиран битум, наситен с специални полимери, които придават висока еластичност. Предимствата на това съчетание е получаването на мембрана с добра якост на опън при ниски температури и забележителна здравина. Освен това мембраната е лесна за полагане, поради лесната си точка на омекотяване, притежава добра еластична възвращаемост и е устойчива на фотохимични и топлинни разрушения – стареене при липсата на защита на горната повърхнина. Затова е възможно Viapol Poliquattro да се използва безопасно при почти всички видове плоски покриви като продукта ще ви осигури години първокласно представяне с добавените лесни за употреба характеристики, свързани с пласто-еластомерната газопламъчна система.

 

АРМИРОВКА

Армировка за Viapol Poliquattro : 180 гр тъкан от нетъкан високо качествен полиестер, стабилизиран с надлъжни стъклени фибри. Армировката, която се използва в   пласто-еластомерната битумна мембрана Viapol Poliquattro, представлява най-напредналата технология, която съществува днес. Опциите който предлага, покриват необходимите технологични нива, изисквани за да задоволят нуждите на модерната хидроизолационна система. Най-важните ползи от армировката, използвана в Viapol Poliquattro могат да бъдат описани така:

-          Пълна съвместимост с компонента

-          Отлично запазване на размерите (без свиване)

-          Висока якост на срязване и добра форма

-          Липса на разслояване

-          Отлични импрегниращи характеристики

 

КОМПОНЕНТ

Битумно-полимерният компонент, който включва слоя армировка е резултат от специфична и последователна химическа формулировка, както и последователно тестване и мониторниг на суровините, който се използват. Този строг производствен контрол, спомага да се гарантира последователно и постоянно качество на материала. Удължението от  100 % и неговата високата еластичност доказват забележителните качества на компонента.

 

ОБЛАСТ НА ПРИЛОЖЕНИЕ

Viapol Poliquattro може да се използва като едноплостова и двупластова хидроизолация при:

-  различни по вид покриви- с изолация или не;

- покриви с дървена основа, бетон или асфалт;

-  сводести покриви, наклонени покриви, навеси.

- покривни тераси

- хидроизолация на основи и фундаменти

ФИНАЛНИ ПОКРИТИЯ:


 

Продуктите са 100 % произведени в Италия и имат 10 години гаранция от производителя.

 

 

 

За количества и специални цени за Вашите проекти се свържете с наш сътрудник !